Breakout xperience...

Op 3 en 4 juli wordt er door Pameijer in samenwerking met STRAS gestart met de BreakOut! Xperience voor LVB jongeren in de leeftijd van 16 tot 23!

Deze 2 daagse training met overnachting gaat over een 6-tal thema’s zoals Omgaan met geld, Vriendschap, Plezierig wonen, Vrije tijd & hobby’s, Gezond & fit en Liefde & relaties.

Per 2-daagse worden 2 thema’s behandeld. De BreakOut! Xperience krijgt nog 2 maal een vervolg op 25/26 september en 30/31 oktober. Op 3/4 juli staan de thema’s Omgaan met geld /Vriendschap op het programma. In september zijn dit Plezierig wonen/Vrije tijd & hobby’s en in oktober zijn dit Gezond & fit/Liefde & relaties.

De BreakOut! Xperience wordt gegeven op een locatie buiten Pameijer waarin de deelnemers het gevoel hebben er ‘even helemaal uit te zijn’.

Tijdens deze training krijgen de deelnemers praktische handvatten aangereikt waarmee hun zelfredzaamheid wordt vergroot. Na de training krijgen de deelnemers een uitdagend werkboek mee naar huis waarmee zij met hun begeleider verder aan de slag gaan. Het is de bedoeling dat de aangeleerde vaardigheden opgenomen worden in hun ondersteuningsplan.

De BreakOut! Xperience wordt gegeven door een trainer van STRAS en een co-trainer van het Kenniscentrum van Pameijer. Ook zullen gasttrainers vanuit hun eigen leven voorbeelden geven waar zij tegenaan zijn gelopen.

Er kunnen nog deelnemers worden aangemeld voor september en oktober!

Voor meer informatie:

John van Duijvenbode
Email: john.van.duijvenbode@pameijer.nl
Tel: 06-12 79 42 72

Gerben Lems
Email: gerben.lems@stras.nl
Tel: 06-28 22 71 64