Goud en brons voor All Aboard

Goud en brons voor All Aboard teams, tijdens 3e ONK 2016 unified sailing

Na maanden intensief oefenen, onder bezielende leiding van Maaslid Anneke Wierenga was het afgelopen zondag zover. De 3 ALL ABOARD teams pakken goud en 2 x brons tijdens het 3e ONK Unified Sailing 2016 op de Kralingsche Plas waar 11 Unified wedstrijdteams uit Nederland en Belgie een spannende strijd met elkaar aangingen. Dit allemaal onder toeziend oog van genietende ouders, leraren, Maasleden- en vele andere belangstellenden.

"Dit geweldige resultaat hebben we alleen kunnen bereiken door de niet aflatende inzet van de vrijwilligers -en boten van De Maas. We zijn De Maas hier dan ook zeer dankbaar voor." aldus Dirk Verhulst , leraar en begeleider van de groep van zeven gemotiveerde leerlingen van Accent PrO die twaalf ochtenden bij de Maas aan de Kralingsche Plas intensief en fanatiek hebben geoefend."

ALL ABOARD is een project met leerlingen van Accent Praktijkonderwijs. Deze school voor Speciaal Onderwijs met ongeveer 200 leerlingen is gericht op leerlingen bij wie leren niet zo makkelijk gaat. Deze onderwijsorganisatie heeft drie vestigingen verspreid over Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Het project is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van een groot aantal fondsen, waaronder Zabawas, Fonds Verstandelijk Gehandicapten, Bouwend Rotterdam e.a.

KRZV De Maas promoot en voert een actief beleid met bijzondere watersporters. Zo wordt er bij De Maas aan de locatie Kralingse Plas wekelijks door vrijwilligers van de Maas gezeild met leerlingen van Accent PrO en de Mytylschool te Rotterdam.

Voor meer informatie:

Albert de Heer

albert@cammismarine.com