Circle of Care

Circle of Care: bestaat uit betrokken, deskundige mensen uit de verschillende velden (wonen, werken, vrije tijd en sport) en (Rotterdamse) organisaties: ZML-onderwijs, Zorginstellingen. Politiek, belangenorganisaties, Bedrijfsleven, Met voldoende organisatorische, juridische, veldgebonden kennis om als Klankbord te functioneren voor Raad van Bestuur en organisatie STRAS.


 • Wim Kok (oud-minister president)
  "Het streven van STRAS en de Avondschool om aan mensen met een verstandelijke beperking mogelijkheden te bieden om te ervaren dat leren leuk kan zijn heeft mijn volledige steun."

 • Mevrouw H.M.A. Opstelten-Dutilh
  "Ook sociaal integreren is te leren bij STRAS en de Avondschool."

 • Mary Tupan-Wenno (directeur ECHO, Expertisecentrum Diversiteitsbeleid)
  "STRAS en de Avondschool geven meer mensen de kans om midden in de samenleving te staan en voor die samenleving ook iets te betekenen!"

 • Bob Hoogenboom (hoogleraar FBE Nijenroode)
  "Naast de vele grote verhalen zonder veel betekenis - waar onze vluchtige cultuur bol van staat - hecht ik meer en meer aan kleine verhalen met grote betekenissen. Iedereen met een verstandelijke beperking die leert zijn eigen weg te vinden is zo'n klein verhaal. Daarom steun ik STRAS en Accent Avondschool".

 • Hans Beekman (directeur Stadshavens Rotterdam)
  "Ik ga voor mensen met een beperking die, net als ieder ander, voluit moeten kunnen deelnemen aan onze samenleving."

 • Hans Treurniet (architect)
  "Verstandelijke beperktheid wordt veelal gecompenseerd door een surplus aan sociale vaardigheden."

 • Melek Usta (directeur Colourful People)
  "Belangrijk en essentieel werk doet STRAS door het talent bij mensen met een verstandelijke beperking naar boven te halen. Daarom mijn respect en bewondering en een volle ondersteuning voor dit werk."